PALVELUT

Hinnerjoen palvelupiste

Lapin apteekin palvelupiste Hinnerjoella, K-Market Kulmatorilla tarjoaa lähialueiden asukkaille, mökkiläisille sekä ohikulkijoille hyvän valikoiman itsehoitolääkkeitä ja -tuotteita akuuttiin tarpeeseen vaivatta – kauppareissun yhteydessä. Palvelupisteestä löytyvät kirjalliset ohjeet lääkkeiden käytöstä, ja tarvittaessa palvelupisteestä on mahdollisuus soittaa Lapin apteekkiin tarkemman lääkeneuvonnan saamiseksi sekä lääkkeen turvallisen käytön takaamiseksi.

Lapin apteekin kanta- ja tiliasiakkaana voit tilata myös reseptilääkkeesi Hinnerjoen palvelupisteestä Mobiiliresepti-puhelinsovelluksella tai soittamalla suoraan Lapin apteekkiin. Lääketilauksen yhteydessä asiakas saa aina tarvittavan lääkeneuvonnan.

Apteekin palvelupiste palvelee K-Market Kulmatorilla:
ma-pe 7-21.30, la 8-21.30, su 10-21.30

Lapin apteekin palvelupiste Hinnerjoen K-Market Kulmatori

Lääkkeiden annosjakelupalvelu – Askel turvallisempaan lääkehoitoon

Lapin ja Uotilan apteekki tarjoavat laadukasta lääkkeiden annosjakelupalvelua sekä yksityisille henkilöille että palvelutaloille. Palvelu sopii erityisesti henkilöille, joilla on käytössään paljon lääkkeitä tai lääkkeitä otetaan useita kertoja vuorokauden aikana.

Lääkkeiden annosjakelupalvelua käyttävä asiakas saa lääkkeensä apteekista koneellisesti pakattuna käteviin kerta-annospusseihin kahdeksi viikoksi kerrallaan. Pussien mukana tulee aina myös ajan tasalla oleva annostuskortti. Palveluun sisältyy lisäksi lääkityksen tarkistus ja reseptien uusinta. Annosjakelu vähentää lääkehävikkiä ja usein myös pienentää lääkemenoja.
Kysy lisää lääkkeiden annosjakelupalvelusta apteekistamme!

TURVALLINEN

HELPPO

TALOUDELLINEN

Lääkkeiden annosjakelu LApin ja Uotilan apteekeista.

Lääkehoidon tarkistus

Varmistu lääkehoitosi turvallisuudesta ja tehokkuudesta! 

Lääkehoidon yksityiskohtaisessa tarkistuksessa varmistetaan:

  • lääkeannosten ja ottoajankohtien vastaavuus yleisen hoitokäytännön kanssa
  • ettei lääkityksessä ole haitallisia yhteisvaikutuksia ja päällekkäisyyksiä (myös itsehoitolääkkeet ja ravintolisät)
  • ruoan ja juoman sopivuus lääkityksen kanssa
  • lääkehoidon taloudellisuus (kela-korvaukset ym.)

Sisältää lääkehoidon kokonaisarviointiin pätevöityneen farmasistin henkilökohtaisen lääkeneuvonnan (mm. jokaisen lääkkeen käyttötarkoitus, haittavaikutukset sekä asiakkaan niin halutessa tietoa lääkkeen vaikutusmekanismeista). Asiakkaalla on tapaamisessa mahdollisuus kysyä ja keskustella lääkkeistä ja niihin liittyvistä ongelmista ja huolista rauhallisessa ympäristössä.

Lääkehoidon tarkistuksesta koostetaan kirjallinen yhteenveto, jonka avulla saatu neuvonta on helppo muistaa. Yhteenvedon voi tarvittaessa näyttää myös lääkärille.

Hinta yhteensä 100 euroa.

Jos lääkitys vaatii laajempaa lääkehoidon kokonaisarviointia, tehdään se yhdessä hoitavan lääkärin kanssa. Hinta määräytyy lääkityksen kokonaisarvioinnin laajuudesta (60 eur / tunti).

Laiva-apteekin tarkastus

Lapin ja Uotilan Apteekista voit tilata laiva-apteekin tarkastuksen sekä pienille kotimaanliikenteessä että isoille kansainvälisillä vesillä kulkeville aluksille. Pienemmät (C- ja D-luokka) laiva-apteekit voi tuoda apteekkiimme tarkastettavaksi. Perustamme tarvittaessa alusta alkaen uuden laiva-apteekin ja myös pienemmät tarviketäydennykset onnistuvat kauttamme lakisääteisten vuositarkastusten välillä. Palveluumme kuuluu, että viemme tarkastuksessa löydetyt vanhat lääkkeet pois hävitettäväksi ilman eri kustannuksia.

 

Kaikki allaolevat hinnat ovat ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).

ALUSLUOKKA AALUSLUOKKA BALUSLUOKKA CALUSLUOKKA D
400 € + lääkkeet / tuotteet + km-korvaus300 € + lääkkeet / tuotteet + km-korvaus200 € + lääkkeet / tuotteet + km-korvaus 100 € + lääkkeet / tuotteet + km-korvaus

Palauta lääkejäte apteekkiin!

Poista kotona ulkopakkaus ja reseptilääkkeen ohjelippu ja laita lääkkeet läpinäkyvään pussiin. Palauta nestemäiset lääkkeet alkuperäisessä pakkauksessaan erillisessä pussissa. Kierrätä pahvi- ja paperijätteet.
Palauta muista lääkejätteistä erillään jodia sisältävät lääkkeet alkuperäispakkauksissaan, elohopeakuumemittarit, sekä ruiskut ja neulat pakattuna läpäisemättömään muovipulloon tai muuhun tiiviiseen astiaan. Insuliinineulat voit hävittää talousjätteen mukana läpäisemättömään astiaan pakattuna.
Voit antaa palautettavan lääkejätteen apteekkimme henkilökunnalle.

Kiitos, että palautat käyttämättömäksi jääneet lääkkeet apteekkiin!

Palauta vanhentuneet ka tarpeettomat lääkkeet apteekkiin.