PALVELUT

Hinnerjoen palvelupiste

Lapin apteekin palvelupiste Hinnerjoella, K-Market Kulmatorilla tarjoaa lähialueiden asukkaille, mökkiläisille sekä ohikulkijoille hyvän valikoiman itsehoitolääkkeitä ja -tuotteita akuuttiin tarpeeseen vaivatta – kauppareissun yhteydessä. Palvelupisteestä löytyvät kirjalliset ohjeet lääkkeiden käytöstä, ja tarvittaessa palvelupisteestä on mahdollisuus soittaa Lapin apteekkiin tarkemman lääkeneuvonnan saamiseksi sekä lääkkeen turvallisen käytön takaamiseksi.

Lapin apteekin kanta- ja tiliasiakkaana voit tilata myös reseptilääkkeesi Hinnerjoen palvelupisteestä Mobiiliresepti-puhelinsovelluksella tai soittamalla suoraan Lapin apteekkiin. Lääketilauksen yhteydessä asiakas saa aina tarvittavan lääkeneuvonnan.

Apteekin palvelupiste palvelee K-Market Kulmatorilla:
ma-pe 7-21.30, la 8-21.30, su 10-21.30

Lapin apteekin palvelupiste Hinnerjoen K-Market Kulmatori

Lääkkeiden annosjakelupalvelu – Askel turvallisempaan lääkehoitoon

Lapin ja Uotilan apteekki tarjoavat laadukasta lääkkeiden annosjakelupalvelua sekä yksityisille henkilöille että palvelutaloille. Palvelu sopii erityisesti henkilöille, joilla on käytössään paljon lääkkeitä tai lääkkeitä otetaan useita kertoja vuorokauden aikana.

Lääkkeiden annosjakelupalvelua käyttävä asiakas saa lääkkeensä apteekista koneellisesti pakattuna käteviin kerta-annospusseihin kahdeksi viikoksi kerrallaan. Pussien mukana tulee aina myös ajan tasalla oleva annostuskortti. Palveluun sisältyy lisäksi lääkityksen tarkistus ja reseptien uusinta. Annosjakelu vähentää lääkehävikkiä ja usein myös pienentää lääkemenoja.
Kysy lisää lääkkeiden annosjakelupalvelusta apteekistamme!

TURVALLINEN

HELPPO

TALOUDELLINEN

Lääkkeiden annosjakelu LApin ja Uotilan apteekeista.

Palauta lääkejäte apteekkiin!

Poista kotona ulkopakkaus ja reseptilääkkeen ohjelippu ja laita lääkkeet läpinäkyvään pussiin. Palauta nestemäiset lääkkeet alkuperäisessä pakkauksessaan erillisessä pussissa. Kierrätä pahvi- ja paperijätteet.
Palauta muista lääkejätteistä erillään jodia sisältävät lääkkeet alkuperäispakkauksissaan, elohopeakuumemittarit, sekä ruiskut ja neulat pakattuna läpäisemättömään muovipulloon tai muuhun tiiviiseen astiaan.
Voit antaa palautettavan lääkejätteen apteekkimme henkilökunnalle.

Kiitos, että palautat käyttämättömäksi jääneet lääkkeet apteekkiin!

Palauta vanhentuneet ka tarpeettomat lääkkeet apteekkiin.